Store planer på Vestergårdsvej

Det er ikke kun ved motorvejsafkørsel Brande Syd, der er nye indkøbsmuligheder på vej. Også i den modsatte ende af byen – på Vestergårdsvej – er der nye butikker og sågar et hotel i støbeskeen.

I slutningen af oktober sidste år besluttede Ikast-Brande Kommunes Teknik- og miljøudvalg, at der skulle udarbejdes en ny lokalplan for centerområdet ved Vestergårdsvej, hvor Rema 1000, Jysk, Jem & Fix, Uno X og Euromaster i forvejen har etableret sig.

Beslutningen kom på baggrund af en ansøgning fra en projektudvikler, der ønsker at udvide området med endnu en dagligvarebutik, en vaskehal samt et toetagers hotel.

Manden bag planerne er Jan K. Poulsen. Han er adm. direktør for Rema Etablering A/S og har været involveret i opførelsen af Rema-butikker siden 1999. Sammen med Århus-arkitekten Freddie Eriksen ejer han via Eriksen Projektudvikling A/S både Vestergårdsvej 3, hvor Rema 1000 har adresse, og det tilstødende areal (Vestergårdsvej 5).

I sagsfremstillingen, som udvalget skulle tage stilling på baggrund af, indgår der bl.a. en udvidelse den eksisterende Rema 1000-butik med 200 kvadratmeter i planerne. Desuden ønsker projektudvikler at opføre en ny dagligvarebutik umiddelbart nord for Rema 1000, en vaskehal samt et 2-etagers hotel på det nyerhvervede areal uden for centerområdet.

Læs mere om planerne i dagens udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Street Art 2019