Sebastian Øgaard kåret som Årets Kartingkører 2019

Sebastian Øgaard

Da Danish Motorsport Award blev afholdt på Docken i København i lørdags var hele toppen af dansk motorsport samlet under ét tag. Den ejstrupholmske racerkører Sebastian Øgaard (bill.) blev kåret som Årets Kartingkører 2019; en flot anerkendelse for en stærk international sæson.

- Det betyder meget for mig at være blevet valgt til Årets Kartingkører i min sidste sæson i gokartsporten. Jeg har lært så meget af min tid i gokart, som jeg får glæde af i resten af min karriere. At få denne anerkendelse med som afskedssalut er mere end jeg nogensinde havde turdet håbe på, lyder det fra en glad Sebastian Øgaard, som havde taget familie og venner med til hovedstaden.

- Jeg håber at denne kåring også kan glæde mine mange trofaste sponsorer, som har støttet mig gennem gokarttiden og nu har valgt at følge med mig op i formelklasserne. Uden den opbakning havde jeg ikke haft mulighed for at opnå så meget på så kort tid.

Den kommende sæson kommer til at foregå i endnu højere tempo. Midtjyden har skrevet kontrakt med det italienske Bhaitech Racing og skal deltage i det italienske Formel 4-mesterskab - det hårdeste af sin slags.

- Selvom det er et stort skridt fra gokart til formelbil, så er jeg i rigtig gode hænder. Bhaitech Racing har virkelig styr på sagerne, og vi har allerede et godt samarbejde kørende. Jeg glæder mig vildt meget til rigtigt at komme i gang med sæsonen, fortæller Sebastian.

Udover løbene i det italienske mesterskab vil Sebastian Øgaard også deltage i det danske Formel 4-mesterskab.

Tilføj kommentar

Telekæden bannerannonce

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019