Ny kommunal direktør ansat

Kenneth Jensen

Ikast-Brande Kommune har ansat en direktør for teknik, miljø, erhverv og stabe: pr. 1. januar overtager 49-årige Kenneth Jensen fra Århus ansvaret for de nævnte områder. De fleste af områderne har tidligere sorteret under vicekommunaldirektør Flemming Storgaard, der overtager posten som kommunaldirektør efter Henning Hansen ved årsskiftet.

Kenneth Jensen (bill.) kommer fra en stilling som chef for kultur, plan og erhverv i Syddjurs Kommune. Derudover har han mere end 10 års erfaring fra Teknik og Miljø ved Aarhus Kommune, hvor han blandt andet har været leder af Trafik og Vejes myndighedsafdeling. Kenneth Jensen er uddannet advokat og har en master i strategi og ledelse.

Vicekommunaldirektør Flemming Storgaard er meget tilfreds med ansættelsen af den nye direktør:

- Jeg er meget glad for, at Kenneth Jensen har sagt ja til at være direktør hos os og glæder mig til samarbejdet i det nye år. Kenneth har en solid baggrund i det offentlige og en stor viden om de områder, han kommer til at beskæftige sig med hos os. Ligeledes har han en stærk ledelsesmæssig baggrund, han kan trække på som direktør ved Ikast-Brande Kommune.

Kenneth Jensen glæder sig til at blive en del af Ikast-Brande Kommune og understreger i forbindelse med ansættelsen:

- Ikast-Brande Kommune har gjort sig særdeles positivt bemærket i en længere årrække. Erhvervsvenligheden er i top, og kommunen har som mental frikommune sat retning for de kommende års udvikling. Jeg glæder mig meget til at blive en del af holdet og sammen med både medarbejdere, borgere og virksomheder at understøtte den fortsatte gode udvikling.

Kommunens nye direktør blev valgt til stillingen blandt et stærkt ansøgerfelt på 32 ansøgere.

Med ansættelsen af den nye direktør forsvinder titlen som vicekommunaldirektør igen fra Ikast-Brande Kommunes organisationsplan. Udover Flemming Storgaard og Kenneth Jensen består kommunens direktion fremdeles af på tværs-direktør Karen Heebøll og Rasmus Byskov, direktør for børn og fællesskaber.

Kommentarer

Man må så håbe, at han til forskel fra visse andre husker borgerne og lovgivningen, når han sætter fokus på erhvervsvenligheden i Ikast-Brande kommune.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019