Hyvildvej Vest-planer klar til at blive sendt i høring

Oversigt over, hvordan husene i bebyggelsen fordeler sig – i det nordøstlige hjørne, hvor terrænet er lavest, er det planen, at der skal anlægges et opsamlingsbassin til regnvand (oversigtskort fra sagsbeskrivelsen).

Tilbage i marts besluttede Ikast-Brande Kommunes Udviklings- og erhvervsudvalg at sætte gang i lokalplanlægningen af et nyt boligområde vest for Hyvildvej/syd for Lars Nielsens Vej. Nu bliver lokalplanen sendt i høring.

Det var erhvervsmæglerfirmaet Halberg og Olsen, som i foråret 2022 anmodede Ikast-Brande Kommune om at lokalplanlægge for området vest for Hyvildvej, der indgår som en del af strukturplanen for Brande Syd. Lokalplanområdet dækker et samlet areal på ca. 159.000 kvadratmeter, som i dag er opdyrket mark.

Lokalplanen, som skal danne grundlag for opførelsen af i alt 209 boliger, 179 tæt-lave boliger (56 dobbelt- og 123 trippelhuse) samt 30 åben-lave boliger (parcelhuse), kommer også til at betyde, at den del af Den Gyldne Middelvej, som løber midt gennem lokalplanområdet, vil blive nedlagt.

Læs mere i Brande Bladet tirsdag.

Kommentarer

Hmm, skal man ikke lige finde ud af noget med trafikken i lyskrydset ved Kvickly, inden der planlægges mere trafik på Hyvildvej? 

Mon ikke når enten rundkørsel eller 4-benet signalkryds kommer op som anskrevet i trafikplanen (punkt 19 i Ikast-Brande kommune`s appendiks), i krydset Vejlevej/Østre Alle`/Hyvildvej, at det vil få trafiken til at glide når der rykker 1000/2000 mennesker ind for enden af Hyvildvej en dag/engang. 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul