Det halter med gadebelysningen på Ole Bendix Vej

Julefreden har sænket sig over Artium, men til hverdag fungerer Ole Bendix Vej som adgangsvej til Brandes nye skole og kulturhus for flere hundrede skolebørn hver morgen, når de da ikke lige er hjemsendt pga. corona-restriktioner.

Med opførelsen og ibrugtagningen af Artium er der kommet markant mere trafik på Ole Bendix Vej end tidligere, men gadebelysningen er ikke fulgt med.

Hver morgen benyttes vejen, der løber fra Ågade langs Brande Hallerne, af flere hundrede skoleelever; mange af dem på cykel, andre bliver afleveret i bil.

Derudover fungerer Ole Bendix Vej som indkørsel til både bibliotek, børnetandpleje, dagpleje, musikskole, nærpolitistation og Borgerservice, så der er en helt anden mængde trafik på vejen, end da den nu nedlagte børnehave Åhaven i det store hele havde vejen for sig selv i de tidlige – og p.t. mørke - morgentimer. Antallet af bløde trafikanter er i hvert fald steget markant, men kvaliteten af gadebelysningen er ikke steget tilsvarende.

Læs hvad skolebestyrelsens formand, René Grohnheit Hansen, og Ikast-Brande Kommune mener om gadebelysningen på Ole Bendix Vej i næste uges udgave af Brande Bladet.

 

Kommentarer

Godt set. Det kniber også m ed snerydningen/glatførebekæmoelse. De få meter fra stien mellem åen og biblioteket hen til Brande Hallerne bliver IKKE ryddet. Der er ryddet fra Ole Bendicvej og zigzag om til bagindgangen af Brande Hallerne. Men der mangler altså lige de få meter på den OFFENTLIGE sti mellem stien til Brande Hallernes indgang og hen til stien mellem åen og biblioteket.
Ja, og de tidligere gadelys er stadig slukket.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022