Vi glæder os til den kommende byudvikling

Af byrådsmedlemmerne Kirsten York Helms (K) og Lotte Stoltenborg (FL)

Den offentlige debat om Nordlundvej 57 - ”Skoven” har givet mange forskellige input til os politikere – TAK for det.  

Vi er utrolig glade for, at det ”første spadestik” i Brande Syd-projektet bliver taget af BM Invest, som er lokal forankret i byen og er kendt for at bruge lokale underleverandører.  At det er et lokalt firma, som ønsker at gå ind i projektet ”Skoven”, mener vi, giver ekstra gode muligheder for en konstruktiv dialog om projektet.

Opgaven er nu at få projektet til at blive mest muligt vellykket.

Det tror vi gøres ved at tilføje to ændringer til det nuværende forslag til lokalplan, som ikke kæver en fornyet planproces og hermed undgår at forsinke projektet.

- Vi ønsker, at der udlægges en offentlig sti i lokalplansområdet, hvilket betyder, at en vandre- og cykelsti bliver genskabt for den nedlagte Nedergaards-sti op mod heden.

- Vi ønsker en afgrænsning op mod vores smukke Brande Hede, ved at der etableres et højt og tæt beplantningsbælte, så afskærmning mod heden bliver sikret.

En konstruktiv proces

Vi har lyttet til rigtig mange forskellige partere, set projektet fra mange forskellige perspektiver og de to ovennævnte punker er dem, der går igen og igen i de mange høringssvar og snakke med borgerne.

Vi tror med disse to ændringer, at visionen om ”Skoven” fra strukturplanen vil træde tydeligere frem. Vi mener på den måde, at vision og virkelighed kommer tættere på hinanden, og det har vi tiltro til, at bygherren også ønsker.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023