Vestergårdsvej-planer godkendt

Et enigt Udviklings- og erhvervsudvalg har godkendt den reviderede lokalplan, der skal gøre det muligt at udvide centerområdet på Vestergårdsvej.

16. maj i år godkendte byrådet en revideret lokalplan for centerområdet på Vestergårdsvej i Brandes nordvestlige udkant. Et tidligere lokalplanforslag vedtaget af det daværende byråd 3. februar 2020 blev efter en klage fra Danmarks Naturfredningsforening underkendt af Planklagenævnet efter 16 måneders behandlingstid, hvorefter kommunen måtte i gang igen.

Det betød bl.a., at det samlede planområde med plads til knap 14.000 kvadratmeter butiksareal blev opdelt i to områder: et med 8.500 kvadratmeter til butikker med særligt pladskrævende varegrupper og et andet med knap 5.500 kvadratmeter med mulighed for etablering af dagligvarebutikker (som hver især maksimalt må være på 2.800 kvadratmeter).

Den reviderede lokalplan har været sendt i offentlig høring, og i løbet af den 9 uger lange høringsfase er det indkommet to høringssvar: et fra Danmarks Naturfredningsforening (DN) og et fra Museum Midtjylland.

Ingen af de to høringssvar har imidlertid givet anledning til ændringer i lokalplanen.

Læs mere i Brande Bladet tirsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul