Stor sportsweekend

Gymnastikopvisninger i Brande Hallerne både lørdag og søndag, stort springstævne med næsten 400 starter på rideskolen og en oprykningskamp i håndbold - der har været fuldt tryk på den lokale sport de seneste par dage.

Søndag eftermiddag kunne Brande HK's serie 2-herrer sikre sig en hurtig tilbagevenden til serie 1, som holdet blev degraderet fra inden jul. Modstanderen i Brande Hallerne var det eneste hold, der kunne forpurre Brandes oprykning, Riis-Tebstrup IF, men BHK'erne skulle blot bruge et enkelt point for at snuppe oprykningen.

Hjemmeholdet kunne endda tåle at tabe med et enkelt mål, og det var lige præcis, hvad gæsterne førte med ved pausen. I 2. halvleg var hjemmeholdets spillere som forvandlede, scorede nærmest efter behag og endte med at vinde kampen knusende sikkert 39-24, hvorefter champagnepropperne sprang.

Glæd dig til reportagerne fra de forskellige sportsarrangementer i Brande Bladet onsdag, eller se billeder fra BGU's gymnastikopvisning i galleriet nederst på forsiden.