Springvandet på Torvet i Brande kommer ikke til at springe i 2019

Springvandet på Torvet kommer tidligst til at springe i 2020.

Af Ejgil Jessen Hansen - 

I sommeren 2018 blev der slukket for springvandet på Torvet i Brande. Begrundelsen var, at der var usikkerhed om lovligheden af installationerne. Det medførte, at kommunens entreprenørafdeling af sikkerhedsmæssige årsager ikke længere ville servicere springvandet. I mellemtiden har et firma fra Ry undersøgt forholdene og kommet til den konklusion, at hvis de forhold skal ordnes, så det er forsvarligt, medfører det en udgift for kommunen på ca. 235.000 kr. Ud over dette beløb skal der betales for bedre adgang til brønden.

Beløbet er så stort, at Teknik og Miljøudvalget på deres udvalgsmøde forleden besluttede, at det skal drøftes i forbindelse med budgetlægningen for 2020.  Det betyder, at der tidligst efter sommerferien i år er overblik over, hvorvidt der afsættes penge til formålet. Dernæst vil beløbet, hvis det bevilges, som udgangspunkt først kunne frigives i 2020.

Formanden for Teknik- og Miljøudvalget, Henrik Engedahl (V), udtaler til Brande Bladet, at ”der står jo ikke lige en kasse penge, som venter på at blive brugt”.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020