Springvandet på Torvet

Da jeg allerede oplever, der florerer forskellige historier vedr. opstart af springvandet på Torvet, vil jeg her lige præcisere, hvad der skal ske med anlægget.

NEJ, til ombygning af springvandet.

JA, springvandet skal op at køre igen, men der bliver ikke lavet noget om.

Så det betyder, at det vil køre, som det altid har gjort med et vandtæppe, som er, hvad det er (måske ikke tæppe, men noget, der falder oppefra og ned).

Som ejer af Wintec og borger i Brande er min opgave at få det til at fungere de næste 3 år. Arbejdet, som er påbegyndt, er bestilt af Brande City.

Derudover har Blåhøj El, Søndergaard El, Scanregn i Grindsted samt private borgere i Brande meldt sig som sponsorer – mange tak for det!

Det betyder, at vi lige så stille kan begynde at tune anlægget. Måske med lidt lys, alarmovervågning m.v. Måske kan vi også med tiden lave lidt om på pumper, styring og dyser, så det hele bliver lidt pænere.

Et gammelt ordsprog siger: ”Kommer tid, kommer råd” – eller måske bare flere sponsorer = flere penge. Det er jo det, der skal til.

Det her er bare lidt information. Jeg håber fremtiden bliver positiv omkring springvandet, som er byens og borgernes ”torvkilde”.

Venlig hilsen

Oliver Bach, Wintec

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020