Afgørende søndag

2 fodboldkampe, som begge spilles søndag, kan få stor betydning for, hvor Brande IF's seniorhold skal spille efter nytår, selvom klubben ikke selv er part i nogen af kampene.
I kvindernes Jyllandsserie kan Ry sende Brande ned i serie 1 med en sejr i Grindsted, mens Hammerums serie 3-herrer kan degradere Brandes andethold til serie 4 med en hjemmesejr over Bording.
Falder kampene anderledes ud, få BIF'erne endnu en chance for at undgå nedrykning. Den mulighed har klubbens sejrsløse herrer i serie 1 for længst forpasset, og heller ikke 13. gang var lykkens gang.
Lørdag blev det trods 2 pletskud til sæsonens 10. nederlag, da Lemmings oprykningsaspiranter som ventet var for stor en mundfuld og sejrede med 4-2 på Brande Stadion. Dermed er 4 af sæsonens i alt blot 6 Brande-scoringer pudsigt nok sat ind mod Lemming, der med sejren kom et stort skridt nærmere oprykning til Jyllandsserien.
Den er Brandes kvinder derimod tæt på at måtte forlade efter et 0-2-nederlag mod Toftlund, der til gengæld kunne lade champagnepropperne springe efter sejren, som sikrede dem oprykning til Kvindeserie vest.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul