Planchef flytter til Hedensted

Kariina Kisum Jensen

Ikast-Brande Kommunes planchef gennem de seneste 11 år, Karina Kisum Jensen, der blandt meget andet har været centralt placeret i udarbejdelsen af strukturplanen for Brande Syd, flytter pr. 1. september til Hedensted for at blive leder af kommunens nyoprettede Plan og udviklingsafdeling. Det skriver Hedensted Kommune i en pressemeddelelse.

Afdelingen skal være et centralt omdrejningspunkt for den fortsatte udvikling af Hedensted Kommunes mange byer og lokalområder. Den er oprettet efter en beslutning i udvalget for Politisk Koordination og Økonomi i april om yderligere udvikling af den decentrale kommune med bl.a. skoler, dagpasningsmuligheder og fritidsaktiviteter som det grundlæggende fundament overalt kommunen.

Karina Kisum Jensen er uddannet arkitekt og har også arbejdet som sådan i private arkitektfirmaer, ligesom hun i en periode har været formand for Danske Planchefer. Hun ser spændende muligheder i Hedensted Kommune:

- Jeg valgte at søge stillingen, fordi Hedensted Kommunes målsætninger om udvikling er ambitiøse og virkeligt spændende. Jeg ser masser af  muligheder for at skabe fortsat udvikling af byer og lokalsamfund - både for dem, der allerede bor i kommunen, og for dem der gerne skulle flytte hertil. Jeg glæder mig til at være med til at samle den nye afdeling og til at planlægge og udvikle i samarbejde med alle mine nye kolleger, byrådet, borgere og erhverv, udtaler hun.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019