Nu kommer Netto (måske)

Rygterne har svirret mange gange, men nu er der for første gang noget konkret at forholde sig til: På sit møde tirsdag skal Ikast-Brande Kommunes Teknik- og miljøudvalg tage stilling til, om der skal udarbejdes en lokalplan og et kommuneplantillæg for området mellem Lærkevej og N. J. Fjords Allé, så det bliver muligt at opføre en Netto-butik på 1200 kvadratmeter.

Dermed bliver Netto i givet fald nabo til den eksisterende Fakta-butik, men det vil udover lokalplan og kommuneplantillæg kræve fjernelse af seks ejendomme.

Læs mere om planerne i Brande Bladet onsdag.

Kommentarer

Der kommer vel nabo høring? For jeg syntes da her er trafik nok på Elme Allé

nabo høring og hvad så, vi skal nok få vores Netto butik, bare vent og se det er sjældent at nabo høring fører til noget

Har andre end mig bemærket at Netto og dermed øget trafik af last- og personbiler kommer til at være mindre end 100 meter fra Dalgasskolen. Det virker ikke særlig gennemtænkt når man samtidig opfordrer børn helt ned i små klasser til at cykle i skole. Resultatet af dette vil så medfører endnu mere trafik på i gader som er nedslidte og allrede dårligt vedligeholdt. 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019