Netto rykker nærmere

På sit møde tirsdag skal Ikast-Brande Kommunes Teknik- og miljøudvalg tage stilling til den lokalplan og det tillæg til kommuneplanen, der skal gøre det muligt at opføre en Netto-butik på hjørnet af Østre Allé/N.J. Fjords Allé.

Planerne om at opføre endnu en dagligvarebutik med Fakta som nærmeste nabo kræver dels et tillæg til den eksisterende kommuneplan, dels en ny lokalplan, der ændrer det eksisterende plangrundlag for området, så der bliver mulighed for at etablere en ny dagligvarebutik på 1200 kvadratmeter.

Det gør de, fordi projektområdet ligger i et boligområde. I alt må seks eksisterende boliger, 2 på Østre Allé (nr. 32 og 34) samt 4 på Elme Allé (nr. 19-25) lade livet.

Lokalplanen skal bl.a. være med til at sikre, at trafikafviklingen fra rundkørslen ved Østre Allé samt adgangen til de resterende boliger på N.J. Fjords Allé kan foregå hensigtsmæssigt. Lokalplanen fastlægger desuden bestemmelser for bebyggelsens omfang, placering, ydre fremtræden samt de ubebyggede arealer, og planen redegør desuden for Netto-butikkens påvirkning af bymiljøet herunder den eksisterende bebyggelse i området, friarealer og trafikale forhold.

Læs mere i næste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020