Mellem by og bakke

Hele området fra Ny Sandfeldvej i vest til ”Den skæve bane” i øst er omfattet af den strukturplan, som nu skal behandles politisk.

Efter et langt tilløb er Ikast-Brande Kommunes Teknik- og miljøudvalg nu klar til at behandle strukturplanen for Brande Syd, der har fået undertitlen ”Mellem by og bakke”.

Ambitionen er at skabe en helt ny naturbydel i det rige og varierede landskab, der omgiver Brande – ”en ny bydel med identitet og fællesskaber i centrum”, fremgår det af visionen for det kommende boligområde.

”Med naturbydelen Brande Syd skaber vi en moderne bydel, som på én gang har en klar identitet og egenart, men samtidig bidrager og beriger den eksisterende by. Vi skaber ny natur og nye forbindelser, og lokalt løser vi Brandes udfordringer med regnvand, så landskabet styrkes til gavn, ikke kun for bydelen, men for hele Brande by. En ny bydel med plads til kendte boligformer, samtidig med at udbuddet udvides i forhold til både typologier og ejerformer”, lyder det videre i den strukturplan, som først skal behandles i Teknik- og miljøudvalget og derefter af det samlede byråd.

Se hele forslaget til strukturplanen her og læs meget mere om planerne i næste uges udgave af Brande Bladet. 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen