Landzonetilladelse til vildtslagteri på Tykskovvej

Modelfoto

Ove Risgaard Simonsen har fået kommunens tilladelse til at indrette en del af sin ejendom på Tykskovvej 24 mellem Brande og Ejstrupholm til vildslagteri.

Vildslagteriet, som er beregnet til klovbærende dyr, bliver på 72 kvadratmeter fordelt på tre lokaler i en eksisterende bygning: et hvor dyrene kommer ind og bliver afskindet og afpudset, et kølerum hvor dyrene skal hænge, indtil de skal opskæres, og et lokale, hvor opskæring og vakuumpakning foregår. Herefter får jægeren hele dyret med sig hjem.

Da slagteriet etableres i en eksisterende bygning, har det ingen praktisk betydning, at det er placeret indenfor både en skovbygge- og en åbeskyttelseslinje, og der vil af samme årsag ikke ske nogle synlige ændringer for naboer og omgivelser.

Alligevel har Ikast-Brande Kommune hørt de nærmeste naboer i sagen, men kommunen har ikke modtaget en eneste bemærkning til projektet.

Kommunen har heller ikke vurderet, at vildtslagteriet vil komme til at påvirke den omkringliggende natur negativt, og kommunen har derfor udstedt en landzonetilladelse til etableringen.

Tilladelsen må dog først udnyttes efter klagefristens udløb 23. november, og derudover skal der indhentes en byggetilladelse til vildtslagteriet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023