Klubrekorden fik ny indehaver

Til tonerne af Tina Turners "Simply the Best" og i selskab med sin søn Alexander blev Brandes anfører Jonny Bjørnsholm lørdag eftermiddag klappet på banen til sin førsteholdskamp nr. 428, serie 1-kampen mellem Brande IF og BV Oksbøl.

Dermed passerede han klublegenden, afdøde Poul Munkholm, der spillede sin førsteholdskamp nr. 427 for Brande IF helt tilbage i 1965 og altså var i besiddelse af klubrekorden for flest spillede førsteholdskampe frem til sin død i december 2016.

Meget symbolsk overrakte hans søn, Peter Munkholm, blomster til den nye rekordholder før kampen, men så var det også slut med gaverne til Brande-anføreren, der måtte undvære sin normale makker i centerforsvaret, Christoffer Nielsen; han sad udenfor med lyskeproblemer.

Det var til at se: Efter mindre end to minutter bragte de vestjyske gæster sig i spidsen, og efter 34 minutter pegede dommer Jonas Bæk på pletten, da Jonny Bjørnsholm kom et splitsekund for sent med sin tackling i udkanten af feltet.

Målmand Jonas Fløe Sørensen var chanceløs på det efterfølgende straffespark, og så kunne Oksbøl gå til pause med en føring på 2-0.

Få minutter ind i 2. halvleg skabte Mikkel Skovbjerg fornyet håb for sit hold, da han med et velplaceret indersidespark fra kanten af feltet reducerede til 1-2, men trods et til tider tungt pres var det småt med Brande-chancer resten af kampen.

Faktisk var gæsterne et par gange tættere på at gøre det til 1-3, og selvom Jonas Fløe gik med frem i dommerens tillægstid, lykkedes det ikke hjemmeholdet at fremtvinge en udligning.

Læs mere om kampen, der resulterede i sæsonens første hjemmebanenederlag til Brande, i Brande Bladet tirsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019