Ikke plads til Brande City

Brande City

I løbet af de kommende måneder skal der tages stilling til, hvordan den nye skole i Centerparken skal se ud, men et flertal i byrådet afviser at imødekomme et ønske fra Brande City om at sidde med ved bordet.

Bedømmelsesudvalget består af ikke mindre end 17 personer og er sammensat af en bred vifte af politikere, fagpersoner, personale- og en enkelt forældrerepræsentant, men en gennemgang af listen over udvalgets medlemmer godtgør, at det faktisk kun er to af de 17 personer, som selv er bosiddende i Brande: Tina Ostersen fra Præstelundskolens skolebestyrelse og den ene af de to medarbejderrepræsentanter, Lenda Hansen.

Da Nr. Snede Skole for få år siden gennemgik en større renovering og ombygning, som samlet set løb op i omkring 60 mio. kr., var byens lokalråd, fritidsforeninger samt kulturliv en naturlig del af den dommerkomite, der pegede på vinderprojektet.

Læs hvad de forskellige partier og lister samt formanden for Brande City, fhv. viceborgmester Preben Christensen, mener om sagen i Brande Bladet tirsdag.

Kommentarer

Ja ud fra artiklen er det da en forskelsbehandling som er til at føle på. Selv om diverse personer siger Brande får en fair behandling og der ikke er noget at komme efter og undre sig over at Brande borgere er så oprørte.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen