Et indledende skridt

Lokalplanen for Bestseller Tower & Village-projektet i Brande er nu endelig godkendt i byrådet, men første spadestik til projektet ligger flere år ude i fremtiden.

- Vi er meget glade for, at planerne nu er blevet godkendt i byrådet, og vi er meget stolte af og ydmyge over den store opbakning, der har været til projektet – særligt lokalt. Det er vigtigt for os at understrege, at lokalplansgodkendelsen kun er et blandt flere indledede skridt på en lang rejse, forklarer projektleder Anders Krogh Vogdrup fra Bestseller. Han fortsætter:

- Godkendelsen er selvfølgelig afgørende for projektet, men vi har stadig en del arbejde og overvejelser, vi skal have på plads, førend et projekt som dette kan føres ud i livet. Vi taler stadig år inden et potentielt første spadestik.

Lokal forankring

Med Village & Tower-projektet ønsker Bestseller at gentænke det klassiske hovedkvarterskoncept og skaber samtidig en langsigtet plan for virksomhedens tilstedeværelse i Brande. 

- Vi ser byggeprojektet som en investering i Brande, og det planlagte højhus vil komme til at fungere som et ikon for udvidelsen af vores hovedkontor. Det kommer til at være et vartegn, der sætter Brande på kortet, og samtidig vil det også fungere som en arkitektonisk attraktion til gavn for hotelgæster, studerende og andre brugere af byggeriet, forklarer Anders Krogh Vogdrup.

- Planen er skabt ud fra en passion og en interesse for arkitektur og en vision om at skabe en unik bygning, der matcher det unikke koncept, som gentækningen af hovedkontoret er, forklarer han.

De oprindelige planer for projektet blev lanceret tilbage i 2017.

Bæredygtighed 

Bestseller sigter efter at gøre Tower & Village-projektet bæredygtig certificeret i tråd med standarderne i det anerkendte DGNB bæredygtighedscertificeringssystem. DGNB opererer med en holistisk tilgang til bæredygtighed, hvor både miljø, mennesker og kommerciel levedygtighed er i fokus. 

- I efteråret lancerede vi vores nye Fashion FWD bæredygtighedsstrategi, som sætter en række ambitiøse mål for vores virksomhed. I januar lancerede vi planer om et 125 MW stort solcelleanlæg til at dække det globale energiforbrug i vores bygninger, og i tråd med dette har vi naturligvis også bæredygtige ambitioner for byggeriet i Brande, forklarer Anders Krogh Vogdrup.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen
Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen