De første sandsække udleveret

John Pedersen og Else Utoft fra Blåhøj var fredag blandt de første, der benyttede sig af tilbuddet om at afhente sandsække på genbrugspladsen.

I forlængelse af sidste weekends massive nedbørsmængder, der bl.a. fik Brande Å til at gå over sine bredder, åbnede Ikast-Brande Kommune tirsdag op for muligheden for at afhente sandsække på genbrugspladsen i Brande. Dagen efter blev samme tilbud gjort tilgængeligt på kommunens tre øvrige genbrugspladser i Ikast, Bording og Nr. Snede.

Blandt de første til at benytte sig af tilbuddet i Brande var John Pedersen og Else Utoft, der bor på Stigbjergvej ved Blåhøj – i sikker afstand fra både Brande Å og vandløb i øvrigt, men også her giver den megen regn problemer.

- Grundvandsstanden er efterhånden så høj, at vandet ikke kan trække væk længere, oplever John Pedersen således, og udsigten til mere nedbør i weekenden havde fået ham til at spænde traileren efter bilen og køre til Brande.

– Bare der kommer en byge, så begynder det at trække op i laden, supplerer hans samlever, Else Utoft. I laden opbevarer parret blandt andet brændsel, som jo ikke er meget bevendt, når det er vådt. John Pedersens forventning var, at en enkelt række sandsække – eventuelt indsvøbt i plastic som foreslået af medarbejderne på genbrugspladsen – skulle kunne holde regnen ude af laden.

Tilføj kommentar

Telekæden bannerannonce

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019