Brug din energi rigtigt, Lars Lyhne

Lars Lyhne, brug ikke din energi på at stoppe udvikling. Nej, brug din energi og dygtighed på at løse det reelle problem. Og det er manglen på trafiksikkerhed på Hyvildvej ved den nye skole. Noget der meget naturligt skulle have været løst, da skolen blev bygget. Der har nogen simpelthen ikke udført deres arbejde godt nok. For skolebørn og dårlige trafikforhold hænger slet ikke sammen. Jeg håber virkelig ikke, der skal ske et uheld, inden de ansvarlige vågner op.

Det er fuldstændig rigtigt, at det giver mere trafik, når der byggemodnes, når der bygges huse, og når der er bygget huse. Men nu skal der jo ikke bygges flere hundrede huse på Christiansminde og slet ikke i den krisetid, vi er i nu. Men lad os bare sige, at trafikken “best case” (det er jo udvikling) stiger på Hyvildvej forbi skolen med 20 %, ja så er der her og nu dagligt 80 % trafik, der kan ramme et barn ved skolen.

Så Lars Lyhne, nu skal du, skolebestyrelsen og byrådet have arbejdstøjet på og få løst det reelle problem, nemlig få styr på trafiksikkerheden på Hyvildvej ved den nye skole.

Skjernvej i Arnborg er også en farlig vej for skolebørn at passere. Og derfor er der meget naturligt lavet trafiksikkerhedsforanstaltninger i form af en fodgængerovergang med bump og lysregulering. Og der er ovenikøbet skolepatrulje. Så i Arnborg kan de godt finde ud af det - burde vi ikke også kunne det i Brande?

Niels K. Eriksen

Tingskoven 64

Kommentarer

Niels, vejen i Arnborg kan ikke sammenlignes med Hyvildvej

 

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis