Kom så i gang Ikast-Brande Kommune!

Skovbyvej

Jeg har med forundring læst en del indlæg omkring problemstillingen vedr. en vejadgang til det nye byggeområde, Christiansminde i Brande.

Jeg fatter ikke, at kommunen ikke med det samme går i gang med at anlægge den vej, som jo i forvejen er tiltænkt i området syd for Enkehøj, hvor kommunen vil udbyde kommunale grunde. Området er også kendt under navnet "Slugten"

Hvor svært kan det være?  - det er bestemt, at der skal udvikles der, og uanset hvad, skal der jo alligevel laves en vej. Kommunen har i Ikast vist vejen ved at anlægge en vej i et totalt øde område. Denne vej hedder Skovbyvej og er påtænkt at forbinde Ikast med et erhvervsområde.

Så hvorfor er det muligt i Ikast, og ikke i Brande?

Jan Lorenzen

Vibevej 36

Kommentarer

Endelig en der kan bruge den sunde fornuft !  TAK for det Jan. Håber så at det  offentlige også kan se det fornuftige i det. Hvorfor bruge så meget tid på det, når løsningen ligger lige for næsen af dem selv, og de kan starte i morgen. Som Jan skriver. HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE. K.B.Nielsen.

 

Skovbyvej i Ikast er en fin vej. Det ville være fint såfremt vor kommmune havde samme intresse for vejbyggeri i Brande. S.å var der ingen problemer med vejføringen til Christiandsminde. Her i Brande forsøger Byrådet at tørrer en vejsag af på en grunderejerforening. Sandheder er at Enkehøjvejen ikke er egnet til tung trafik hvem betaler vejen når den bliver ødelagt? Derfor bør alle i Brande stå sammen om og forlange en ordntlig vejforsyning  af vores kommune og at sikkerheden bliver bragt er i orden.  Derfor er en anden vejføring abslut nødvendigt. Tak til Mikal, Jan og Lars 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul