Camilla er blandt landets største velfærdstalenter

Camilla Moesgaard blev torsdag hædret med kagemand. Årsagen var ikke, at hun havde fødselsdag, men at hun er blevet udpeget som et af landets 100 største velfærdstalenter i 2021 (privatfoto)

Blandt flere hundrede unge mennesker ansat indenfor FOA’s fagområder, som af kolleger, ledere og andre er blevet indstillet til titlen som Velfærdens Talent 2021, er 100 udvalgt til at modtage hæderen. En af de 100 er Camilla Moesgaard fra Brande.

Egentlig er Camilla Moesgaard uddannet ergoterapeut, men de seneste knap seks år har hun arbejdet som pædagogmedhjælper i den integrerede daginstitution Vibereden.

Hun var blevet indstillet til prisen af en kollega, Mette Klejnstrup Hansen, som i sin indstilling bl.a. skrev følgende:

”Camilla har en enorm ro og speciel tilgang til børnene, der skaber ro og omsorgsfulde rammer. Hun er en enormt omsorgsfuld kollega, som man altid kan regne med. Det er ikke altid nemt i den travle hverdag at få påskønnet hende, så derfor håber jeg, denne nominering kan gå til hende.”

Læs mere om kåringen i Brande Bladet tirsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022