Burger King følger trop

Whopper

Indenfor en overskuelig fremtid vil man ikke kun kunne købe BigMac's men også Whoppere i Brande: Burger King er ligesom McDonalds godt på vej til at etablere en burgerrestaurant ved motorvejsafkørsel Brande S (modelfoto: Burger King).

BigMac og cheeseburgere på det ene hjørne, Whoppere på det andet. Det bliver virkeligheden i Brande indenfor en overskuelig fremtid.

Som Brande Bladet kunne fortælle for et par uger siden, får Brande inden årets udgang en McDonalds-restaurant. Ved den lejlighed oplyste salgs- og projektchef Michael W. Laursen fra Stender Innovation, der er projektmager for hele området, som indtil for nylig var ejet af Jan Lorenzen og BMC Leasing, at endnu en fastfoodkæde havde lagt billet ind på en grund i området.

Nu kan Brande Bladet løfte sløret for, at det er McDonalds' største konkurrent Burger King, der har besluttet sig for at placere en burgerrestaurant i området, som afgrænses af Sjællandsvej, Thyregodvej og Midtjyske Motorvej.

Hos Burger King ønsker man imidlertid ikke på nuværende tidspunkt at be- eller afkræfte oplysningen, men burgerkædens moderselskab, King Food Danmark A/S, har for kort tid siden etableret et datterselskab med navnet BK Ejendom Brande ApS. Selskabets formål er ifølge Selskabsregisteret at "opføre, eje og udleje fast ejendom", og King Food Danmark har andre tilsvarende datterselskaber, der ejer og driver ejendomme, som huser andre Burger King-restauranter rundt omkring i landet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen