Bosætningsguide vender hjem

Ikast-Brande Kommunes bosætningsguide siden 2019, Lene Møller Fløe (bill.), fratrådte sin stilling med udgangen af april for at vende hjem til Silkeborg for at arbejde som udviklingskonsulent i den kommune, hvor hun selv er bosat.

1. januar blev Lene Møller Fløe ansat som Ikast-Brande Kommunes første bosætningsguide, i første omgang i en treårig projektansættelse. Ansættelsen blev forlænget med to år, da den udløb ved årsskiftet, men nu har Lene Møller Fløe opsagt sin stilling for at blive udviklingskonsulent i den kommune, hvor hun hele tiden selv har været bosat, Silkeborg.

På baggrund af opsigelsen har Udviklings- og erhvervsudvalget, som bosætningsindsatsen efter nedlæggelsen af Erhvervs-, vækst og bosætningsudvalget henhører under, haft en evaluering af bosætningsindsatsen på dagsordenen, og helt overordnet ser udvalget positivt på den hidtidige indsats på området.

Til gengæld er man ikke indstillet på at genbesætte stillingen her og nu. I stedet oversendes spørgsmålet om, hvor vidt der skal ansættes en ny bosætningsguide på permanent basis til de forestående budgetforhandlinger, oplyser udvalgsformand Simon Vanggaard (DF):

- Vi afventer budgetforhandlingerne og ser, om byrådet vil investere i en ny permanent bosætningsguide. Indtil da vedligeholder vi de indsatser, der er i gang, lyder det fra DF’eren.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022