Bil i brand på motorvejen

Arkivfoto.

Brandfolkene fra Falck i Brande og Give måtte kl. 8.35 her til morgen i aktion i forbindelse med en brand i en personbil i det nordgående spor på Midtjyske Motorvej nogle få hundrede meter før afkørsel Brande S.

Her var en bil brudt i brand, men det lykkedes den kvindelige chauffør at få både sig selv og sin hund ud af den brændende bil.

Indsatsleder Jan Sørensen valgte under fremkørsel at tilkalde brandfolkene fra Give, som har den korteste kørevej og derfor normalt står for brandslukningen på stedet, og de nåede da også frem til den brændende bil før kollegerne fra Brande, der først måtte en tur til Give for at vende - af sikkerhedshensyn årsager er det ikke tilladt for udrykningskøretøjer at køre imod færdselsretningen på motorvejen.

Mens kvinden afventede slukningskøretøjernes ankomst, kunne hun søge ly i en civil patruljevogn, som tilfældigvis kørte bag hende, da hendes bil brød i brand, og hendes hund fik midlertidigt "husly" hos en anden forbipasserende medtrafikant.

Mens slukningsarbejdet stod på, var motorvejen spærret i det ene spor med to skiltevogne og en tankvogn, men indsatsleder er ikke helt tilfreds med den måde, trafikanterne optrådte på.

- De respekterer ikke vores arbejde, siger han og opfordrer til, at man som bilist sætter farten ned og udviser hensyn i lignende situationer.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen