AKM har ansat ny direktør

Jan Andersen

Andelskartoffelmelsfabrikken Midtjylland (AKM) har fundet afløseren for virksomhedens mangeårige direktør, Jørgen Bæk, som fratrådte med omgående virkning i starten af december sidste år.

Pr. 1. marts er Jan Andersen (bill.) tiltrådt som ny administrerende direktør for virksomheden, og han skal dermed stå i spidsen for færdiggørelse og optimering af AKM’s nybyggede fabriksanlæg.

Jan Andersen er 57 år, og han kommer fra en stilling som Senior Site Director i Arla, nærmere bestemt for Hobro og Christiansfeld Mejeri Center.

Tidligere har han arbejdet som fabrikschef indenfor fødevarebranchen i både Sverige og Danmark, og han har stor erfaring med bl.a. økonomi- og produktionsstyring samt personaleledelse.

- Vi glæder os meget til samarbejdet med Jan Andersen, og vi er i bestyrelsen overbeviste om, at han er den helt rigtige person til at optimere og øge vores produktion af kartoffelstivelse og protein, udtaler bestyrelsesformand Martin Arvad.

- Jans mangeårige erfaring fra andre produktionsvirksomheder i fødevarebranchen er et perfekt match i forhold til de opgaver, som AKM står overfor som en moderne og effektiv andelsvirksomhed. Hans konstruktive tilgang til kvalitetssikring, leveringssikkerhed og kontinuerlige forbedringer af produktionen ligger også helt på linje med bestyrelsens holdninger og ønsker. Vi ser frem til, at samarbejdet med Jan Andersen kan styrke AKM’s position i en branche i vækst, fortsætter Martin Arvad.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul