AKM-direktør fratrådt med omgående virkning

Jørgen Bæk

Jørgen Bæk kunne i sommeren 2014 fejre både sin 50-års fødselsdag og sit 10-års jubilæum som direktør for AKM (arkivfoto: Mikael Lund).

Bestyrelsesformand for Andelskartoffelmelsfabrikken Midtjylland (AKM), Martin Arvad, oplyser i en kortfattet pressemeddelelse, at bestyrelsen og AKM's adm. direktør siden 2004, Jørgen Bæk, har valgt at afbryde samarbejdet med virkning fra i går.

- Jørgen Bæk har gennem 14 år gjort en meget stor indsats for AKM og loyalt arbejdet i virksomhedens interesse, men ud fra strategiske overvejelser har bestyrelsen ønsket at få nye ledelsesmæssige øjne på de udfordringer, som AKM står overfor, lyder det fra Martin Arvad.

Bestyrelsen har indledt arbejdet med at finde en erstatning for Jørgen Bæk, som skal tiltræde hurtigst muligt, og indtil da varetager Martin Arvad den daglige ledelse af virksomheden i samarbejde med de ledende medarbejdere.

Parterne har indgået en fratrædelsesaftale, og en del af denne aftale er, at ingen af parterne begrunder samarbejdets ophør yderligere.

I starten af 2017 kunne AKM fejre 100-års jubilæum, og umiddelbart efter tog man hul på en større udvidelse af virksomheden. Bl.a. blev modtagelsen af kartofler flyttet fra Herningvej til den modsatte side af banen. Alt i alt er der tale om en investering i overkanten af 300 mio. kr. i produktions- og lagerfaciliteter, der efter planen skulle have stået klar til at sætte i drift samtidig med starten på dette års kampagne.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul