Uhrskoven gør klar til vuggestuepladser

Uhrskovens leder, Charlotte Grønborg, og Uhre Friskoles leder, Johnny Baggesen Hessellund, har her placeret sig i den del af Uhrskoven, som skal omdannes til 12 vuggestuepladser – hvis politikerne i børne-, kultur- og fritidsudvalget vel og mærke siger god for planerne.

Onsdag skal Ikast-Brande Kommunes børne-, kultur- og fritidsudvalg tage stilling til en ansøgning fra børnehaven Uhrskoven i Uhre om at oprette 12 vuggestuepladser med virkning fra 1. maj.

I Uhre er man imidlertid allerede langt fremme med vuggestueplanerne, og til det formål er man godt hjulpet med Uhskovens leder siden 1. april sidste år, Charlotte Grønborg: hun har allerede 3 gange tidligere været med til at starte vuggestuer op i andre børnehaver, så hun har masser af erfaringer at trække på.

Et informationsmøde om vuggestueplanerne sidste mandag samlede 24 deltagere, så alt tyder på, at interessen og grundlaget er til stede.

– Det var både nogle, vi kendte i forvejen plus en del nye, fortæller friskoleleder Johnny Baggesen Hessellund, der oplevede stemningen på mødet som meget positiv og desuden er glad for den store opbakning, både forud for og på selve mødet.

- Der var en ægte interesse og folk, der troede på det, forklarer han videre.

Læs mere om vuggestueplanerne i Uhre i Brande Bladet tirsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis