Udvidelse markeres med forårsmarked

Brian Kieffer og Vickie Faartoft foran Blåhøj Vognmands- og Entreprenørforretnings vognpark, som for nylig er blevet udvidet med lastbil nr. 2.

Indehaver af Blåhøj Vognmands- og Entreprenørforretning, Brian Kieffer, har købt grunden på Fredborgvej 3 i Gl. Blåhøj af den tidligere ejer af vognmandsforretningen, Thomas Møller.

Her er det planen at indrette en plads, der både skal fungere som opbevaringssted og lager for firmaets materialer, og som et salgssted, hvor såvel private som erhvervskunder kan købe og afhente eksempelvis fyldsand, flisesand, jord, harpet muld, fliser, belægnings- og natursten.

En del af pladsen vil blive indrettet med henholdsvis containere og båse med fast bund og store betonelementer som ”skillevægge”.

Overtagelsen skal naturligvis markeres på ægte Blåhøj-manér, og det blive den på lørdag med et forårsmarked.

Blåhøj Pølsevogn vil være på pladsen for at sælge takeaway, og Lisbeth Boelsgaard fra Skattekisten sælger udplantningsblomster.

Med udvidelsen på Fredborgvej får firmaet både mere plads og mulighed for at servicere de private kunder på samme måde som erhvervskunderne.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020