Turbulent år for Brande Hallerne

Onsdag den 10. maj 2023 afholdt Brande Hallerne A/S deres årlige generalforsamling.

Formanden Anne-Mette Kongedam kom i sin beretning ind på de udfordringer hallerne havde haft i 2022.

 

- 2022 har været et rigtigt travlt år i Brande Hallerne på godt og ondt. Nu kunne vi endelig sige, at Corona ikke længere skulle ligge en dæmper på begivenhederne, men så skete der bare noget andet i vores baghave, fortalte formanden til de fremmødte.

Brande Hallerne blev som alle andre ramt, af de ekstremt høje energipriser grundet forhold ude i verden, som vi ikke selv var/er herre over. Det gjorde, at vi har været nødsaget til at kigge endnu mere kritisk på vores forbrug og energi generelt, end vi allerede havde gjort. Vi har grundet de høje energipriser foretaget reduktioner på energiforbruget alle de steder, hvor det har været muligt – slukket hver 2. lampe, skruet ned for varmen i hallerne og i svømmebadet - det har været en succesfuld indsats og vi har formået at holde meromkostningen så langt nede som det overhovedet har været muligt, når vi er et hus med meget stor aktivitet.

På trods af en ihærdig indsat på energiområdet endte vi alligevel med en meromkostning på energi i 2022 på lige knap 1 mio. kroner.

 

Læs mere i Brande Bladet på tirsdag!

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023