Tre udskiftninger i Ældrerådet

Bernt Bech

Næstformanden for Danske Handicaporganisationer Ikast-Brande, Bernt Bech, blev nyvalgt til Ældrerådet med det højeste stemmetal af alle (arkivfoto: Ejgil Jessen Hansen).

Sideløbende med kommunal- og regionsrådsvalget har der været afholdt valg til Ældrerådet i Ikast-Brande Kommune, og valgresultatet er nu blevet offentliggjort.

Både formand Birgit Worm Kristensen fra Bording og næstformand Tove Jensen fra Brande er blevet genvalgt, men målt på stemmetal er de blevet overhalet af de to nyvalgte, Bernt Bech fra Ejstrupholm, der i ca. et halvt år frem til årsmødet i marts var formand for Danske Handicaporganisationers lokalafdeling i Ikast-Brande, og Anette Makholm Nielsen fra Ikast. De har opnået henholdsvis 905 og 651 stemmer, mens Birgit Worm Kristensen fik 597.

Derefter følger de 2 nuværende medlemmer af Ældrerådet, Alf Steen Jessen fra Ikast (442) og Ella Kayerød Rasmussen fra Engesvang (434), mens 393 stemmer rakte til nyvalg for Emma Winther fra Brande. 

Tove Jensen opnåede 357 stemmer, Carsten Dalgaard fra Ikast blev genvalgt med 297 stemmer, og den sidste plads tilfaldt Bent Andersen fra Brande, som fik 294 stemmer.

Derimod rakte 274 stemmer ikke til genvalg for Bente Lysgaard Mikkelsen fra Engesvang, som må tage til takke med posten som 1. suppleant.

5.163 af de 11.350 stemmeberettigede afgav deres stemme, hvilket svarer til en stemmeprocent på 45,5. 

Det delvist nyvalgte Ældreråd tiltræder officielt 1. januar 2022, men mødes allerede d. 26. november for at konstituere sig.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022