Tre chefstillinger slås sammen til en

Ikast-Brande Kommunes teknik- og miljøafdeling har pr. 1. marts reorganiseret teknisk område og ved samme lejlighed reduceret antallet af chefer fra tre til en. Området videreføres af teknisk chef, Jesper Hahn-Pedersen.

Jesper Hahn-Pedersen har været i Ikast-Brande Kommune siden kommunesammenlægningen; før det var han teknisk chef i Ikast Kommune. Jesper Hahn-Pedersen er uddannet ingeniør, en uddannelse han gennem årene har suppleret med flere ledelsesuddannelser.

Ikast-Brande Kommunes teknik- og stabsdirektør, Kenneth Jensen, udtaler i en pressemeddelelse, at ”med Jesper Hahn-Pedersen i front har kommunen og de ansatte på Teknisk Område fået en erfaren og kompetent chef. Jesper er fagligt stærk, har stor politisk forståelse og evner at se løsninger til gavn for borgere og virksomheder."

Den første store opgave for Jesper Hahn-Pedersen har været at tegne en ny organisation, som bedst understøtter den enstrengede chefstruktur. Der er derfor ansat tre sektionsledere samt en leder for Plan og Udvikling. Sektionslederne understøttes af koordinatorer, der tilsammen skal sikre, at ledelsen og dermed beslutningskompetencen er tæt på fagligheden og den daglige drift.

Den nyudnævnte chef, Jesper Hahn-Pedersen, udtaler selv i samme pressemeddelelse:

- Teknisk Område vil med den nye organisering få et stærkt lederteam. Jeg er sikker på, at de nye lederes drive og vilje til at skabe forandring i hverdagen vil skabe gode resultater for Teknisk Område, og jeg ser frem til det fremtidige samarbejde med både dem og de øvrige medarbejdere på Teknisk Område.

De to chefstillinger har kunnet nedlægges ved naturlig afgang, oplyser Kenneth Jensen: Både Gunvor Winther og Karina Kisum Jensen har begge forladt Ikast-Brande Kommune til fordel for nye udfordringer andre steder.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande
Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019