Tid til årets første full pull

På lørdag tages der hul på sæsonen for tractorpulling, når den 1. DM-afdeling afvikles på Brande Pulling Arena på Frihedevej, og faktisk er der tale om et lille jubilæum: Det er femte gang, startskuddet til sæsonen affyres på arenaen i Brande, der blev indviet i 2014.

Steffan ”Stub” Jensen fra Brande er nyvalgt formand for Dansk Tractor Pulling (DTP), og han tør godt garantere masser af action, motorlarm, røg og hestekræfter:

- Igen i år er det DTP Midtjylland, der står i spidsen for arrangementet. De prøver for første gang kræfter med at have gang i begge baner hele dagen. Så, som noget nyt, vil der blive kørt farm-cup sammen med DTP’s DM-afdeling i Brande. Der kommer også “standard” traktorer, så der er lagt op til en masse “full pull” hele dagen, fortæller formanden.

Brande Pulling Arena er imidlertid ikke det eneste sted i Brande, hvor der skal køres om DM i weekenden. Også skaterhallen på Mylius Erichsens Vej lægger ramper til kampen om det danske mesterskab, når Urban Street Zone for anden gang i klubbens korte levetid er vært for et DM-arrangement.

Denne gang er det løbehjulskørerne, der over to dage skal dyste på banen, som først forleden fik kommunens godkendelse små fem måneder efter, den blev taget i brug.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020