Tøjsnedkeren – tøj i store størrelser

Frederik Andersen

Egentlig er han uddannet bygningssnedker. Han har drevet egen virksomhed indenfor byggebranchen i både Odense og København, men nu åbner han en tøjbutik på Storegade i Brande. Butikken får navnet ”Tøjsnedkeren”.

47-årige Frederik Andersen er født og opvokset på Fyn, nærmere bestemt i Kerteminde, hvor hans forældre drev henholdsvis en herre- og en dametøjsforretning dør om dør, så han har på det nærmeste fået tøjbranchen ind med modermælken.

Da han en dag kom kørende gennem Storegade i Brande, fangede en bestemt butik hans blik: nr. 24, hvor der har været drevet tøjbutik i mere end et århundrede. Senest har Brun’s Lopperi benyttet lokalerne til reolsalg, men ca. et år efter åbningen lukkede ”lopperiet” igen i november efter at have skiftet indehavere undervejs.

Frederik Andersen satser primært på tøj i store størrelser til både herrer og damer, men der bliver også noget til dem, der ikke bruger størrelser med ”X”-er i forsikrer han.

Udover at forhandle velkendte mærker som Esprit og Jack & Jones opkøber han nemlig også restpartier fra andre tøjbutikker, som han så kan sælge til knivskarpe priser.

Frederik Andersen forventer at åbne sin butik i starten af maj.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022