Tæt på oprykning

Birgitte Sørensen stod for 1. halvlegs eneste scoring, som til gengæld var lidt af en perle: Fra kanten af feltet sendte hun et frispark direkte ind i det ene målhjørne (arkivfoto).

Brande IF’s serie 1-kvinder tog onsdag aften et stort skridt i retning mod oprykning til Jyllandsserien, da rækkens nr. 3, Horsens Freja, blev pulveriseret med 7-1, endda på eget græs.

Efter en ikke specielt velspillet 1. halvleg var der ellers ikke noget, der tydede på en storsejr til gæsterne, som havde svært ved at få bolden ned på jorden og spille deres eget spil; i stedet kom halvlegen til at foregå på hjemmeholdets præmisser.

Havlegens eneste mål var til gengæld lidt af en perle: Det blev sat ind efter en halv time af Birgitte Sørensen, som sendte et frispark begået lige udenfor feltet direkte ind i det ene målhjørne.

Efter pausen gik det pludselig stærkt. Trine Jakobsen gjorde det til 2-0, Carina Andersen nettede 2 gange med 7 minutters mellemrum, Trine Jakobsen var på pletten igen efter 20 minutter, og Carina Andersen fuldbyrdede sit hattrick et kvarter før tid. Så betød det mindre, at Horsens-holdet fik pyntet lidt på resultatet med en reducering 5 minutter før tid, for i tillægstiden slog Maria Husum til og gjorde det til slutresultatet 7-1.

Dermed vil 4 point i sæsonens sidste to kampe, som begge er på hjemmebane, med sikkerhed sende Brande op i jyllandsserien.