Stor indsamlingsweekend

Sidste år satte godt 50 indsamlere ny deltagerrekord i forbindelse med affaldsindsamlingen i Brande. I den kommende weekend er det igen  blevet tid til forårsrengøring af naturen over hele kommunen (arkivfoto). 

Søndag gennemfører Kræftens Bekæmpelse deres landsindsamling i bl.a. Brande, men i den kommende weekend skal der ikke kun samles penge ind til kampen mod kræft - der skal også indsamles affald i naturen.

I Brande er det Brande City, der står for affaldsindsamlingen i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening (DN) og Ikast-Brande Kommune. Også denne indsamling foregår søndag, og det gør den også i bl.a. Blåhøj, hvor det er Royal Rangers og beboerforeningen, der koordinerer indsamlingsindsatsen.

Også på Brandlund, i Drantum og Ejstrupholm skal der indsamles affald søndag, mens affaldsindsamlingen i bl.a. Uhre og Gludsted afvikles allerede lørdag fra morgenstunden.

Du kan se hele oversigten over de ialt 18 indsamlingssteder i Ikast-Brande Kommune i Focus uge 12 (side 22) ved at klikke her.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022