Ubrugelig nulløsning

For anden weekend i træk spillede Brande IF's serie 1-hold uafgjort 0-0, men hvor forrige weekends ene point mod topholdet Ringkøbing føltes som en halv sejr, var søndagens uafgjorte kamp i Skanderborg det stik modsatte.
Trods en beskeden pointhøst på blot 2 point efter 8 kampe kunne Brande med en sejr have formindsket afstanden til FC Skanderborg, der ligger på den rigtige side af nedrykningsstregen, til 2 point, men trods en god holdindsats lykkedes det ikke at hente den første sejr siden d. 3. juni.
Et direkte rødt kort til angriberen Marcus Pedersen efter en times spil gjorde ikke arbejdsbetingelserne nemmere for holdkammeraterne i en kamp, hvor Morten Rahbek endnu engang var sit holds bedste.
Klubbens andethold i serie 3 er også røget under stregen efter den sjette kamp i træk uden sejr. Denne gang blev det til et skuffende hjemmebanenederlag på 2-5 til Bording, der kun skulle bruge 7 minutter på at bringe sig foran 3-0.
Brandes jyllandsseriekvinder kompletterede en resultatmæssig skidt weekend for klubben med at tabe 1-2 i Ry, og holdet er efter en fin sæsonstart nu kun et enkelt point over nedrykningsstregen.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul