Total nedtur

Forud for weekendens sidste spillerunde var 2 af Brande IF's 4 seniorhold allerede rykket ned, mens klubbens andethold i serie 3 selv kunne afgøre deres skæbne.
Kravet for at undgå at blive sendt retur til serie 4 var en sejr over Hammerum, der før kampen lå et enkelt point foran Brande på den rigtige side af nedrykningsstregen.
I træner Jørgen Laursens sidste kamp i spidsen for holdet lykkedes det imidlertid ikke at hente den påkrævede sejr: Hammerum vandt 2-1 og beholder dermed pladsen i serie 3, mens Brande må ned i serie 4.
Klubbens førstehold i serie 1 var rykket ned flere runder før turneringsafslutningen, men skulle forsøge at undgå et kedeligt jubilæum i udekampen mod Silkeborg Kammeraterne.
Det startede da også fint for Brande, som ganske usædvanligt kom foran både 1-0 og 2-0, inden værterne strammede grebet og vandt kampen 3-2. Dermed kom Brande op på 20 kampe i træk uden sejr og blev med blot 3 point for 3 uafgjorte kampe en meget klar nedrykker til serie 2. Så lavt placeret har klubben ikke været siden 1976.
Brandes jyllandsseriekvinder var ligeledes dømt til nedrykning, da de ikke fik medhold i en protest, men holdet sluttede sæsonen af med en sikker udesejr på 4-1 over Horsens Freja.
Eneste lyspunkt blandt de mange nedrykninger er herreholdet i serie 5, der vandt deres pulje og rykkede op. Dermed er Brande i den specielle situation at have 2 serie 4-hold efter nytår.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul