Stadig ingen sejr

Silkeborg Kammeraterne levede ikke helt op til deres navn, da de lørdag var på besøg på Brande Stadion.
Efter pauseføring på 1-0 kunne gæsterne nemlig køre hjem med alle 3 point for en sejr på 3-1 over Brande, der halvvejs gennem sæsonen står med det ene ben i serie 2.
Anfører Nicolai Skov skabte ellers fornyet håb for sit hold, da han 20 minutter ind i 2. halvleg headede udligningen i netmaskerne ved bageste stolpe, men 10 minutter senere dirrigerede en Silkeborg-spiller en frisparksbold i kassen via indersiden af stolpen til 1-2.
5 minutter senere blev det 1-3 efter et hjørnespark, hvor dommeren måtte konsultere sin linjedommer, inden han anerkendte scoringen. Umiddelbart efter blev hjemmeholdet tildelt et gult kort for noget så sjældent som en forkert udskiftning, og så var løbet kørt.
Dermed ligger Brande fortsat isoleret helt i bunden af rækken med blot et enkelt point for nu 7 kampe.