Nedturen fortsætter

Tredje gang blev langt fra lykkens gang for Brande IF's serie 1-hold, der tirsdag aften spillede lokalopgør imod Ikast FS på Brande Stadion.
Efter 9 minutter fik Søren Antonsen en af de halve chancer, der skal give udbytte, da Lars Hansen fandt ham med en lang bold, men den i øvrigt præcise hovedstødsafslutning savnede i den grad saft og kraft.
Minuttet efter var gæsterne tæt på, da en Ikast-angriber fik frit skud på kanten af feltet, men Jonas Fløe Sørensen fik afværget til hjørnespark.
I det 27. minut landede endnu et Ikast-hjørnespark ved bageste stolpe, hvor en Ikast-spiller takkede for tilbuddet og med et fladt skud åbnede scoringen.
Efter 36 minutter modtog gæsternes helt store spiller, Alexander Schack, en perfekt stikning, rundede Jonas Fløe Sørensen og gjorde det til pausestillingen 0-2.
I pausen erstattede Kasper Langelund Søren Antonsen, og hjemmeholdet kom på banen med fornyet gejst.
Det varede i præcis 5 minutter, indtil Mathias Risgård så gult. I løbet af de efterfølgende 5 minutter fuldbyrdede Alexander Schack sit hattrick, da han først snittede en perfekt bold bagfra over Jonas Fløe Sørensen i Brande-målet og siden var sidste mand på bolden efter nogle hurtige Ikast-kombinationer, der efterlod Brande-forsvaret som en flok rundtossede kegler.
Resten af kampen slap Ikast speederen, men var alligevel tættere på 5-0 end det tandløse hjemmehold var på reducering.
Dermed ligger Brande fortsat sidst i rækken uden point og hvad værre er: uden at have scoret et eneste mål i løbet af 4½ times fodbold.