Kan selv afgøre det

Træner Jørgen Laursen står for sidste gang i spidsen for Brande IF’s andethold i serie 3, når de zebrastribede på lørdag tager imod Hammerum til en vaskeægte knald eller fald-kamp.
Resultaterne har maget det således, at Brande trods blot 7 point på kontoen stadig har mulighed for at undgå nedrykning. Det kræver dog en sejr over Hammerum, som med minimum uafgjort kan sikre sig endnu en sæson i serie 3.
Trækker Brande det korteste strå, står klubben med to serie 4-hold efter nytår. Hvem der skal træne holdet til den tid er endnu ikke afgjort.
Det er det til gengæld, at Carsten Holt fortsætter som træner for klubbens kvindehold.
Lørdag tabte holdet, som i foråret rykkede op i Jyllandsserien, efter en målløs første halvleg 0-2 til Toftlund, der til gengæld kunne juble over oprykning til Kvindeserien Vest.
Da Ry søndag vandt 2-1 i Grindsted, var holdets skæbne beseglet og returbilletten til serie 1 reelt udstedt. Dermed får lørdagens afsluttende udekamp mod rækkens absolutte bundhold, Horsens Freja, inden betydning, da Brande ikke længere kan slippe væk fra næstsidstepladsen.
Der er dog det lille forbehold, at Brande har nedlagt protest mod Grindsted efter de 2 holds indbyrdes opgør d. 6. oktober. Grindsted vandt ganske vist kampen 3-0, men har efterfølgende erkendt at have ”glemt” at påføre nogle af de benyttede spillere på holdkortet.
Får Brande medhold i protesten, som i skrivende stund ikke er afgjort, bytter de 2 hold plads i tabellen, og så er det i stedet Grindsted, der må ned i serie 1.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul