Fodbolden vandt

Torsdag d. 18. september var banerne ved Thyregod Idrætscenter skueplads for en af danmarkshistoriens korteste fodboldkampe i U15 B-rækken. Da dommeren fløjtede kampen i gang, valgte hjemmeholdets spillere at blive stående, mens Brande fik lov at score et hurtigt mål. Derefter fløjtede dommeren kampen af.
Baggrunden for den noget alternative kampafvikling, som skete i fuld forståelse med Thyregods træner og spillere, var, at en af hjemmeholdets spillere var blevet truet både på Facebook og via SMS af en af Brande-spillerne og derfor ikke følte sig tryg ved at spille kampen.
Efterfølgende blev klubberne på et møde enige om, at fodbolden ikke måtte blive taberen i sagen, og det blev besluttet at gennemføre kampen efter turneringsafslutningen.
Onsdag aften var tiden så kommet, og lad det være sagt med det samme: Opgøret blev et festfyrværkeri af offensiv fodbold uden det mindste tilløb til svinestreger.
I Ove Pedersens hjemby var det en fornøjelse at se, hvor langt væk fra eget mål, de 2 hold ”parkerede bussen”. Sagt med andre ord: Der blev investeret væsentligt mere i selv at score mål end i at forhindre modstanderne i at gøre det samme.
Hvem der endte med at vinde kampen, var for en gangs skyld ikke så vigtigt denne råkolde novemberaften - den helt store vinder var fodbolden.
Læs mere om kampen i næste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul