Første mio. rundet

Indsamlingen til en kunststofbane på Brande Stadion har nu rundet den første million, der jo som alle millionærer ved er den sværeste.
I denne million indgår virksomhedssponsorater, hvor en del af byens virksomheder velvilligt har støttet projektet. Ligeledes har mange private, både medlemmer og folk udefra støttet kunststofbanen. Brande IF og Brande Old Boys har også selv været store støtter i dette projekt. Samlet set har de 2 foreninger ydet over ½ million, der er kommet til huse ved forskellige arrangementer som f.eks. sidste års BIF-Cup og sponsorcykelløbet i starten af juni.
- Vi har gennem det sidste halve år været i dialog med flere leverandører, som har lavet nogle gode tilbud. De sidste måneder har vi i styregruppen arbejdet på at optimere disse tilbud, så vi sikrer, at pengene bruges bedst muligt - samt at vi rammer det projekt, vi ønsker, fortæller 3 af folkene bag projektet, Jakob Kristensen, Michael Koch og Brian Dahl Thomsen.
- Vi ser frem til en udmelding fra kommunen, da denne er ekstremt vigtig for den videre proces. Flere af de store fonde afventer, om kommunen er villig til at støtte børne- og ungdomsfodboldens vilkår i deres egen kommune. Vilkår der vil blive væsentlig forbedret med sådan en bane - som giver bedre faciliteter og mulighed for idræt og motion i flere timer om året. Derfor er det vigtigt med denne velvillighed, fastslår projektgruppen, som derfor imødeser de kommende kommunale budgetforhandlinger med ekstra stor spænding.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul