Dobbelt gentagelse

Fodbold er et simpelt spil. En bold, to gange 11 mand på banen. Og tyskerne vinder til sidst. Nogenlunde sådan lød den engelske måltyv Gary Linekers analyse af den sport, der gjorde ham berømt, og bortset fra, at der kun er 4 mand på et indendørshold, passer udsagnet meget godt på Brandemesterskaberne i firmafodbold.
Ingen over og ingen ved siden af Siemens, som med meget få undtagelser er endt øverst på sejrsskamlen de seneste godt 20 år, de første mange år som Bonus.
Et tronskifte lurede dog i kulissen, da Siemens Old Boys i finalerunden måtte se sig besejret 4-1 af Præstelundskolen, som til gengæld smed point mod både Bestseller og et andet hold fra vindmøllevirksomheden, Siemens DD.
Dermed endte Siemens Old Boys á point med Bestseller, som i parentes bemærket kun kom med i finalerunden, fordi Dalgasskolen trak sig efter at have vundet deres indbyrdes "opsamlingsheat" 2-1.
Ved pointlighed er det indbyrdes opgør er afgørende, og her havde Siemens indledt finalerunden med at udradere Bestseller 6-2.
I damerækken blev titlen også genvundet, da RemisenBrande vandt den afgørende kamp mod Ungdomsskolen med 3-1.
Læs mere i Brande Bladet onsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul