90 års fødselar fejret med manér

Hverken Miss Sophie eller den stangstive butler var mødt op, da Gludsted GIF fredag fejrede sin 90 års fødselsdag, og det var der trods fri bar heller ikke så mange andre jubilæumsgæster, der var, da klokken passerede det annoncerede starttidspunkt.
Derfor var der god tid til at studere de fremlagte protokoller, scrapbøger og kassebøger, inden borgmester Carsten Kissmeyer fik overdraget mikrofonen for at holde festtalen.
Bl.a. kunne man ved selvsyn konstatere, at medlemskartoteket i fodboldafdelingen frem til 1994 kunne føres i et kladdehæfte. I en af protokollerne mangler der 20 sider, og den nuværende formand, byrådsmedlem Kirsten Hoffmann funderede over, om det skyldtes, at man var blevet uenige om noget.
DGI Midtjyllands nyvalgte formand, Lars Engeborg, var blandt gratulanterne, og han tog fusen på Jens D. Larsen, der blev udnævnt til månedens frivillige for sit arbejde omkring cykelholdet og ikke mindst etableringen af en cykel- og løberute med stationære markeringspæle.
Ruten var blevet indviet dagen for inden af godt et halvt hundrede deltagere i festugens første indslag, motionsløbet, hvor enkelte fik lidt mere for pengene end planlagt.
Læs mere om jubilæet i Focus Ikast-Brande.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul