Spøgelsesbilist pågrebet på motorvejen

Kort efter midnat natten til lørdag fik politiet standset en spøgelsesbilist på Midtjyske Motorvej mellem Brande og Høgild.

Her havde en bilist besluttet sig for at køre mod nord i det sydgående spor, men selvom flere bilister, der kørte i den rigtige retning, måtte undvige spøgelsesbilisten, skete der lykkeligvis ingen sammenstød, inden bilisten blev bragt til standsning kl. 00.18.

Der viste sig at være tale om en 32-årig mand fra Vojens, som i mere end en forstand var kommet på afveje: Udover at han var kommet temmelig langt hjemmefra viste en alkometertest ifølge politiets døgnrapport, at han var påvirket af alkohol i ”nogen grad”, og han var desuden ikke i besiddelse af et gyldigt kørekort.

Mandens bil blev derfor beslaglagt med henblik på konfiskation. Han blev desuden efterfølgende fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling på baggrund af sin vanvidskørsel, et krav dommeren valgte at efterkomme. Derfor skal den 32-årige sønderjyde nu sidde fængslet frem til d. 17. november.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023