Småt med "full pull"

Lørdag var der sæsonpremiere i tractorpulling på Brande Pulling Arena, og trækket gjaldt samtidig som første afdeling i DM-serien.

Selvom der på forhånd var blevet lagt et stort stykke arbejde i at dække banen over med plast, kunne det ikke helt undgås, at den seneste måneds kraftige nedbør havde sat sit præg på underlaget. Det gav sig bl.a. udslag i, at det kun godt et halv snes gange i løbet af dagen var nødvendigt for stævnespeakeren at annoncere "full pull" som tegn på, at slæden var blevet slæbt ud forbi 100 meter-mærket.

En af dem, det lykkedes for, var Søren Jacobsen, der som eneste deltager i klassen "heavy modified" på forhånd var sikker på sejren og de 20 DM-point på Fenrir.

Mere spænding var der i 3500 kg. pro stock og 3600 kg. farm stock, de eneste klasser, hvor mere end en traktor nåede over 100 meter i første forsøg.

I førstnævnte klasse endte Rasmus Højen og John Deere som vinder foran Odd Terje Freistad og Tyra med et 2. træk på hele 124,96 meter, godt 12 meter længere end nordmanden. I farm stock sejrede Hans Chr. Schmidt og Polar Herkules med 61,03 meter, sølle 124 cm. foran norske Extreme Makeover.

Den samlede resultatliste for lørdagens DM-afdeling, hvor der også blev kørt om DM for gardenpullere (kraftigt modificerede havetraktorer), kan ses her:

http://tractorpulling.dk/wp-content/uploads/Brande-2016-resultat.pdf

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020