Skueproces

Åhh nej... - nu igen.

På borgermødet vedr. de ni 150 meter høje Kratlundmøller blev det tydeligt, at vi kan forvente os endnu en skueproces. Et panel bestående af et socialdemokratisk byrådsmedlem, en administrativ kommunal medarbejder og tre repræsentanter for henholdsvis HOFOR Vind, Eurowind Energy A/S og enkelmandsvirksomheden Nytteland brugte meget lang tid på at fortælle trivialiteter om sig selv, VE-loven, planprocessen osv. De første 3/4-dele af aftenen var i bund og grund spild af tid, hvor ingen borgere fik lov til at stille spørgsmål eller komme til orde. Kaffe og kage var, i denne alvorlige situation, også uendelig ligegyldig...

Langt mere interessant var den sidste fjerdedel af mødet. Her forsøgte Kasper Pauli efter bedste, men ret begrænsede evne, at "glatte ud" og lægge ansvaret for byrådets beslutninger over på regeringens klima-politik og på gamle kommunale beslutninger taget af det forrige byråd. Men kære nuværende "byrødder", - det holder jo ikke en meter, at I forsøger at lægger ansvaret fra jer. I, og kun I, har magten til at lægge dette tåbelige projekt i graven. Det drejer sig bare om at stemme "NEJ" i stedet for "JA"... Så simpelt er det!

Har borgerne i lokalområdet reelt nogen indflydelse? Det tror jeg faktisk ikke. Jeres konsekvente brug af ordet "når" i stedet for ordet "hvis" sagde det hele. Dette er en skueproces! Det vi ser her, har ikke meget med borgerinddragelse at gøre. I tromler lokalbefolkningen. I stjæler disse borgeres mulighed for indflydelse på deres fremtidige liv, I stavnsbinder dem og smadrer deres fremtidige økonomi. Kun personer, der har økonomisk gevinst af at opstille de 9 møller, kan synes, at det er en god ide. Og det har I jo ikke... Eller hva'?

Vil I virkelig smadre naturen og landskabet ved Karstoft Å og Kratlund Plantage? Det er skræmmende at se, hvordan byrådsmedlemmer uhæmmet lefler for storkapitalen og tromler hen over naturen og "den lille mand" med bopæl på landet. FØJ siger jeg bare. Det skal stoppe NU!!

Vi, der bor på landet omkring Blåhøj, har efter 12 års konstant kamp imod forskellige vindmølleprojekter, simpelthen fået nok. Vi hverken kan eller vil finde os i mere pis fra vindmølleindustrien og tosse-grønne hjernevaskede politikere, der tror, de med klima-Dans utopiske klimaplan i hånden kan skalte og valte med naturværdierne og borgernes fremtid.

Som jeg ser det, så har I én mulighed. Stop opstillingen af disse vindmøller LIGE NU!

 

Carsten Dreisig Hansen, Blåkærvej 6, Karstoft

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023