Simon Vanggaard udpeget til partisekretær for Dansk Folkeparti

Simon Vanggaard

Ikast-Brande Kommunes forhenværende viceborgmester, byrådsmedlem Simon Vanggaard, er blevet udpeget til ny partisekretær i Dansk Folkeparti. Det oplyser han i et opslag på LinkedIn.

Siden marts sidste år har han været deltidsansat lokalforeningskonsulent, men nu er han rykket yderligere en tak op i DF-hierarkiet som den ene af partiets to partisekretærer. Som sådan skal han sammen med Dansk Folkepartis anden partisekretær, Chris Bjerknæs, lede administrationen af DF’ landsforening kyndigt suppleret af partiets nye landskasserer, Susanne Eilersen.

Med udgangspunkt fra sit kontor i Jylland skal Simon Vanggaard ”sørge for at holde overblikket i partiet, og være den der sikrer, at alle bolde bliver grebet, og vi udvikler partiets landsorganisation”, skriver han videre i opslaget.

Selvom han nu går fra et deltids- til et fuldtidsjob i DF, fortsætter Simon Vanggaard som byrådsmedlem og formand for Ikast-Brande Kommunes erhvervs- og udviklingsudvalg, tilføjer han, men planen er at overdrage ledelsen af den to mand store DF-byrådsgruppe til partifællen Mikael Würtz, der blev valgt til byrådet for et år siden – ”i et tempo der passer os begge”.

- Han er en super lærling, og inden jeg ser mig om, er han udlært og ny mester, afrunder Simon Vanggaard sit opslag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul